M Blombergs VVS Service AB
- Din rörentreprenad i Stockholm

M Blombergs VVS Service AB är ett etablerat VVS företag inom stambyten, ombyggnation och servicearbeten. Vi arbetar framförallt som underentreprenör inom stora och små entreprenader. Våra kunder är oftast större beställare samt andra företag men vi arbetar även direkt mot privatpersoner. Företaget är verksamt i Stockholm.

M Blombergs VVS Service AB är ett auktoriserat Säker Vatten företag och är medlemmar i Installatörsföretagen. Vi arbetar enligt gällande branschregler. 

Vår framgång bygger på vår yrkesstolthet och ett effektivt utförande. Med vår långa erfarenhet i branschen har vi även skapat goda kontakter med andra duktiga hantverkare. 

Vårt främsta mål är nöjda kunder. Kommunikation med kunden såväl som med andra medarbetare är centralt för att utföra ett bra arbete med god kvalité. Vi ser till att arbetet blir rätt utfört. Vi är måna om våra kunder och arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål.

Vi är utbildade och auktoriserade enligt Säker Vatten, vi har en ansvars- försäkring hos Trygg-Hansa och är godkända för F-skatt.  

Välkommen att kontakta oss för allmän information, förfrågningar och tidsbokning.